Vuokramökit Himos

Vuokramökit Himos-Jämsän seudulla ovat oikea ratkaisu oikeastaan kenelle tahansa, joka pitää hauskanpidosta, hyvästä meiningistä, urheilusta ja luonnosta. Mökkimajoitus Himoksen matkailukeskuksella tarjoaa kaikki nämä, omassa rauhassa ja järkevään hintaan!

Vuokramökit Himoksen rinteeltä

Himos on oma pieni tapahtumakeskuksensa, jossa tapahtuu vuoden ympäri. Matkailukeskuksen majoitukseen onkin panostettu rutkasti, ja vaihtoehtoja löytyy karavaanarialueen lisäksi esimerkiksi hotellista ja tietenkin vuokramökeistä Himoksen parhailla paikoilla. Vuokramökit kannattaa varata ajoissa, heti kun tiedätte Himos-lomanne ajankohdan – nämä todella viedään käsistä! Laadukkaat vuokramökit majoittavat isommankin poppoon viihtyisästi ja matkailukeskuksen parhaalla sijainnilla

Vuokramökeiltä Himoksen rinteille, luonnon äärelle tai festareille

Himoksen matkailu- ja tapahtumakeskus sijaitsee Jämsän sydämessä. Himoksen vuokramökit on sijoitettu niin, että ne ovat ympärivuotisen tapahtuman keskiössä ja parhaalla sijainnilla!

Kesällä vuokramökkien kuumin sesonki on eri festivaalien aikaan; Himoksella järjestetään esimerkiksi Himos Juhannus, Jysäri ja Iskelmä-festivaalit. Keskuksen festarit ovatkin tunnettuja mahtavista vaahtobileistä ja muusta oheisohjelmasta, joten tylsää ei tule suosikkiartistia odotellessakaan.

Myös Jämsässä järjestettävä Neste Rally on yksi vetonaula, jonka majoitukset kannattaa hankkia jo hyvissä ajoin. Suomen suurin rallitapahtuma on suorastaan legendaarinen, ja vetää yleisöä joka vuosi tuvan täyteen!

Kaiken hulinan keskellä Himos on kuitenkin ehdottomasti urheilijoiden ja luontoihmisten takuuvarma kohde. Laskettelijoita palvelee 21 eri rinnettä ja latuverkostoa piisaa 20 kilometrin verran, joten suksilla ja laudalla pääsee liikkumaan niin kokeneet konkarit kuin vasta-alkajatkin. Täysi-ikäiset voivat käydä tsekkaamassa myös legendaariset Himos after ski -tapahtumat.

Sulan kauden aikaan vuokramökeiltä pääsee todella näppärästi golfaamaan, frisbeegolfaamaan, luontopoluille seikkailemaan, tutkimaan maastopyöräilyreittejä, kalastamaan tai vaikka melomaan. Myös karavaanarit ovat todella tervetulleita vieraita omalle retkeilyalueelle!

Himoksen vuokramökin voi viimeistellä vuokrattavalla paljulla. Mikäpä olisikaan parempaa, kuin pieni paljutuokio parhaassa seurassa pitkän päivän päätteeksi!

Himos on oikea elämys, joka jokaisen kannattaa ainakin kertaalleen kokea!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *